Termeni si conditii

Informatiile prezentate pe acest site pot fi considerate drept oferta de produse sau servicii venind din partea S.C. Grup Panda SRL, în urma contactării reprezentantului companiei. 
Numele , logo-ul și domeniul de utilizare sunt proprietate a S.C. Grup Panda S.R.L. 
Avînd în vedere faptul că, SC Grup Panda S.R.L. ofera o gama variata de produse si modele, intr-o gama larga de materiale, finisaje si culori este absolut necesar sa va adresati consultantilor nostri pentru a obtine informatiile cele mai precise si actuale pentru orice dotare HORECa aveti nevoie pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra. 
Datele inscrise de dumneavoastra pe acest site vor fi utilizate de S.C. Grup Panda S.R.L. in relatia cu dumneavoastra si nu vor fi transmise tertilor. 
Imaginile au numai titlu de prezentare si nu genereaza obligatii contractuale. 
Informatiile privind utilizarea, intretinerea, depozitarea produselor prezentate pe acest site au un caracter general si nu exista garantia ca se pot aplica oricaror produse cumparate de dumneavoastra. 
Precizarile particulare pentru produsele cumparate de dumneavoastra de la compania Grup Panda va vor fi oferite de de noi in momentul contractarii sau achizitiei. 
Preturile afisate pe acest site sunt in RON și includ TVA 19% . Preturile sunt franco depozit. 
Preturile de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece intre momentul unor eventuale modificari a preturilor si publicarea acestora pe site poate aparea un decalaj. 
Utilizatorul foloseste site-ul pe raspunderea sa. 
In nici un caz compania Grup Panda nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site, a informatiilor din site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. 
Continutul site-ului este prezentat cu titlu informativ si nu genereaza obligatii contractuale.

Persoană de contact:

GHEORGHE TOMA

Telefon:
0744.323.785


 


Email:
gruppanda@yahoo.com

 

Ultimele cautari